Sorteer op

Houten Letters | Decoratieve lettertypes

Breng de kinderkamer of babykamer tot leven met deze prachtige collectie handgemaakte houten letters. Bij Kids-ware begrijpen we jouw wens om een ruimte te maken die leuk is, rustgevend, eigen gemaakt wordt en een leuke vrolijke styling heeft. Daarom hebben wij de meest uitgebreide collecite aan houten decoratieve letters die perfect zijn voor de unieke sfeer. 

Thema letters kinderkamer

Onze houten letters zijn niet alleen een leuke decoratieve toevoeging aan elke kamer maar geven ook een leuke manier aan de verbeelding van jouw kind. Met thema's als onderwaterwereld, jungle, bosdieren en zeemeerminnen brengen onze letters de magie van deze werelden direct naar de kinderkamer. Vissen, speelse dieren, vrolijke kleuren, perfect afgestemd op de kamer van jouw zoon of dochter.

Handgemaakt

Elke letter is met de hand gemaakt van hout, hierdoor hebben ze een uniek karakter. Of je nu de naam van jouw kindje wilt spellen, een leuke boodschap over wilt brengen of gewoon een decoratieve touch aan de kamer wilt toevoegen, onze houten letters zijn de perfecte keuze. 

Decoratie voor de kinderkamer

Onze letters zijn ontworpen met oog voor het thema, hierdoor zijn ze allemaal uniek. Ze zijn eenvoudig te bevestigen aan de muur of neer te zetten op een plank, zodat je snel en moeiteloos een leuke persoonlijke touch aan de kamer kunt geven. De ideale decoratie!

 

Houten letters kopen bij Kids-Ware Lifestyle

Betekent dat je de unieke mogelijkheid hebt om bij veel van onze lettertypes aan te geven dat je diversiteit wilt in de letters. Veel van onze lettertypes zijn van ons eigen label ( dit staat bij de letters vermeld) hierdoor kunnen wij dubbele namen zoals Emma, Daan, Joost aanpassen en zul je diversiteit behouden. Heb je eigen wensen, dan kun je die zeker altijd aangeven. 

Of je nu kiest voor een speelse en kleurrijke uitstraling of een meer klassiek en tijdloos ontwerp, deze houten letters voegen een persoonlijke touch toe aan de kamer. Ze zijn ideaal voor het benadrukken van de naam van je kind boven de wieg, op de deur of aan de muur.

Onze letters zijn gemaakt van FSC hout, een knoest of iets op de achterkant kan zichtbaar zijn. Hout is een werkend product, houdt hier rekening mee. 

 

© 2023 - 2024 Kidsware Lifestyle; kinderkamer decoratie en aankleding | sitemap | rss