Houten Wandlampen

Een beetje sfeer maken de kamer natuurlijk helemaal af. Zeker als je een bepaald thema doorvoert of met bepaalde kleuren werkt, dan wil je dat de verlichting daar bij past. Een echte eye catcher die hand gemaakt is zijn onze houten wandlampen. Eenvoud, kleurrijk, regenbogen, dieren of voertuigen, je kunt het zo gek niet bedenken of er kan een wandlamp van in de collectie. 

Heb jij zelf een leuk idee voor een wandlamp? Zo is namelijk de jungle lamp ontstaan, aan de hand van een leuk idee van de klant, dan gaan we graag voor je aan de slag en mag je zeker een berichtje doen via mail of onze social media kanalen. Hoe leuk is het als jij een lamp hebt die je helemaal zelf hebt bedacht!

 

Verlichting kinderkamer of babykamer

We vinden het belangrijk om de juiste verlichting te bieden, zo hebben we natuurlijk ook plafondlamp en wandlampen met stof in ons assortiment, in de houten wandlampen zit vaak net dat beetje extra. Ze worden met plezier en liefde handgemaakt door mij en een beetje door mijn partner ( die maakt de stekkers, als ik dat doe gaat het lampje echt niet aan haha ) maar al met al een proces wat ik altijd extra leuk vind om te doen en om aan te werken. De regenboog is favoriet maar ook de junglelamp hangt al op diverse kamers!
 

Lamp kiezen

We geven het advies, werk alleen met LED, de houten wandlampen voor de kinderkamer en babykamer zijn van, jawel hout en dan is LED het beste ivm de warmte maar ook de veiligheid van de kinderhandjes. 
Je kunt kiezen voor een sterkere, zodat je samen kunt lezen, of een zacht lampje zodat het een heerlijk lampje is om bij in slaap te vallen. 

 

 

 

 

© 2023 - 2024 Kidsware Lifestyle; kinderkamer decoratie en aankleding | sitemap | rss