Kinderkamer inrichting

Op zoek naar de perfecte kinderkamer inrichting? Bij Kids-ware begrijpen we wel hoe belangrijk het is om een kamer te hebben die functioneel is maar ook een tof thema heeft. Ontdek onze brede selectie aan heerlijke bedden, prachtig behang, mooie verlichting en leuke vloerkleden, zo realiseer je in no time de droomkamer voor jouw zoon of dochter. 

Bedden voor kinderen

Een comfortabel en veilig bed is de basis van elke kamer. Onze collectie omvat een groot assortiment aan bedden, van een leuk gezellig peuterbed tot een avontuurlijk bedhuisje, een meegroei bed of een handig stapelbed voor als ze liever samen slapen. Heerlijke plek om te spelen en te groeien. 

Behang 

Transformeer de kinderkamer met ons leuke behang, van kleurrijke patronen tot betoverende thema's, ons behang is de perfecte manier om een unieke sfeer te creëren. 

Verlichting

De juiste verlichting kan de sfeer helemaal veranderen van de kinderkamer. Ontdek onze leuke wandlampen van hout, prachtige plafondlampen van onder andere AnniDesign en Bili Creaties. Een speels ontwerp of een stoer ontwerp we hebben lampen die perfect passen in de stijl van de kamer.

Vloerkleden

Nieuw in ons assortiment zijn de vloerkleden, een leuk decoratief element met een verscheidenheid aan kleuren en patronen om de vloer te beschermen maar ook om lekker op te spelen. Duurzaam en eenvoudig te reinigen, perfect voor actieve kinderen.

 

 

© 2023 - 2024 Kidsware Lifestyle; kinderkamer decoratie en aankleding | sitemap | rss