Sorteer op

Muurstickers

Ben jij op zoek naar  leuke ideetjes om de kamer van jouw kind te decoreren? Muurstickers zorgen voor een leuke aankleding. Door ons leuke aanbod van muurstickers voor jouw babykamer of kinderkamer kun je in een handomdraai direct nieuwe sfeer aanbrengen. Leuke afbeeldingen, groot of klein en in diverse kleuren. De stickers zijn makkelijk en snel op de muur aan te brengen. Neem een kijkje op kids-ware.nl en ontdek de muursticker die past bij jouw babykamer of kinderkamer.

 

Maak de kamer af met stickers

Heb je al een heel leuk thema en is alles uiteindelijk bijna af maar mis je nog net die finishing touch? Dan is een muurstickers soms een eenvoudige maar leuke manier om net die sfeer te krijgen op de kamer die je nodig hebt. Wij hebben een leuk aanbod van eigen merk en stickers van Studio Jong. Deze stickers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren of hebben hun eigen kleurstelling.
Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

 

Muurstickers speelkamer

Muurstickers op de kinderkamer zijn vrij voor de hand liggend. Leuke figuurtjes boven het bend, vrolijke kleuren rondom de kast of op de kast. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar het is ook enorm leuk om de muurstickers bijvoorbeeld te gebruiken in de speelkamer. Mocht het niet meer passend zijn bij de leeftijd dan is de muursticker vrij snel en eenvoudig te verwijderen van de muur. 

 

Muurstickers kopen bij Kids-ware

Muurstickers zijn eenvoudig bij kids-ware aan te schaffen, want je hebt ze snel in huis, je kunt achteraf betalen en we denken graag mee aan nieuwe ontwerpen. De muurstickers van Kids-Ware leveren snel vrolijkheid in de kinderkamer, speelkamer of babykamer.

© 2023 - 2024 Kidsware Lifestyle; kinderkamer decoratie en aankleding | sitemap | rss