Verzending

Envelop verzending is mogelijk met 1 poster of een vel stickers € 2,25
De verzendkosten voor onze kleine pakketjes zijn € 5,00
Een pakket kost € 7,15 ( verzekerd verzenden ) 
Zitzakken versturen kost € 17 ( dit zijn grote pakketten die vanuit de drukker verzonden worden) 
Extra groot pakket ( denk hierbij aan een bed) € 50

België 

Standaard tarief € 9,50 ( standaard verzekerd ) 
Extra groot (zoals een bed) € 50,00
Zitzakpakket € 20,00

 

Waarom geen gratis verzending  bij Kids Ware? Dit is eigenlijk heel eenvoudig, PostNL maar ook andere vervoerders versturen niet gratis. Deze kosten moeten ook door ons als webshop betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door in hun producten. We willen hier transparant over zijn en verhogen eventuele prijzen van producten alleen aan de hand van eventuele duurdere materialen omdat deze soms ook stijgen in prijs. We kunnen dan het product wel duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten berekenen maar dat is niet eerlijk.  We hebben onze prijzen voor het verzenden iets verhoogd, dit zodat wij voortaan al onze pakketten verzekerd kunnen verzenden. We zijn allemaal wel bekend met de problemen van verdwijnende pakketten door de vervoerders, waar wij als ondernemer uiteindelijk altijd de ' verantwoording ' in krijgen. 

We vinden het dan ook belangrijk dat onze klanten hier van op de hoogte zijn.  Ook moeten we eerlijk zijn in het feit dat het zeker op drukke dagen vaker ‘fout’ gaat met vervoerders, dit weten we als klanten maar ook als winkeliers. De kosten die hier mee in verband vallen, worden wel aan ons doorberekend. Om onze klanten de juiste service de kunnen bieden hebben wij dus besloten om toch de verzendkosten gewoon open en eerlijk te houden. 

 

Wij leveren wereldwijd. Wil je de verzendkosten weten voor verzending naar het buitenland? Stuur een mail naar info@kids-ware.nl met daarin vermeld welke producten je wilt bestellen en naar welk land deze verstuurd moeten worden. Dan krijg je van ons een mail terug met de verzendkosten. 

Levertijd

Normaliter, wanneer producten op voorraad zijn gaan wij uit van een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. We houden liever de tijd ruim aan. De verzendservice kan uitlopen, of wij hebben een dagje vetraging.
Heb jij een handgemaakt Kidsware product besteld? Of komt het rechtstreeks uit ons drukhuis of is het van een ander merk? Hou rekening met levertijd van 7 tot 10 werkdagen. Een goede anderhalve week.

 Heb jij snel iets nodig? Stuur ons dan even een mailtje met wat jij wilt bestellen en wij komen zo snel mogelijk terug met het antwoord en de bijbehorende levertijd. 

Retourneren

Uiteraard heeft iedereen het recht om binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden de bestelling te annuleren. Na annulering is er nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Retourneer je de gehele bestelling dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd dit zal gebeuren ook binnen 14 dagen. Retourneer je een deel dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van jou uit naar onze webwinkel zijn voor rekening klant. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. 

Indien je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in originele staat en verpakking terug gestuurd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kids-ware.nl.

Uitzondering maatwerk

producten die via onze webwinkel gekocht worden en die op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt worden, vallen buiten het recht van retour. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling dan ook definitief.

 

© 2023 - 2024 Kidsware Lifestyle; kinderkamer decoratie en aankleding | sitemap | rss