Houten thema letters houten slinger tipi en veren Houten geboortebord Houten letterhanger

 

 

Hout

Kids-ware is gestart met de meest leuke lettertypes van hout. Deze lettertypes hebben we inmiddels ruim uitgebreid met onze eigen lettertypes. We willen immers vernieuwend blijven. Naast deze stoere lettertypes van hout, ontkom je natuurlijk niet aan alle andere leuke kinderkamer decoratie van hout. Hierin blijven we graag leuke nieuwe dingen toevoegen. 

Houten Letters | Decoratieve lettertypes

Breng de kinderkamer of babykamer tot leven met deze prachtige collectie handgemaakte houten letters. Bij Kids-ware begrijpen we jouw wens om een ruimte te maken die leuk is, rustgevend, eigen gemaakt wordt en een leuke vrolijke styling heeft. Daarom hebben wij de meest uitgebreide collecite aan houten decoratieve letters die perfect zijn voor de unieke sfeer. 

Thema letters kinderkamer

Onze houten letters zijn niet alleen een leuke decoratieve toevoeging aan elke kamer maar geven ook een leuke manier aan de verbeelding van jouw kind. Met thema's als onderwaterwereld, jungle, bosdieren en zeemeerminnen brengen onze letters de magie van deze werelden direct naar de kinderkamer. Vissen, speelse dieren, vrolijke kleuren, perfect afgestemd op de kamer van jouw zoon of dochter.

Houten Slingers

Wil je eens iets anders? Hang een leuke houten slinger op aan de wand, onder de plank of boven het bed. Met houten slingers heb je snel en eenvoudig een leuke passende slinger binnen het thema van jouw kinderkamer of babykamer. Zelfs voor de speelkamer zijn er leuke slingers te verkrijgen. 

Houten wanddecoratie

Houten wanddecoratie is niet meer weg te denken in de tegenwoordige kinderkamers. Door het gebruik van hout geef je een unieke sfeer aan de kinderkamer of babykamer. Leuk in ons assortiment zijn de rotan dieren, stoere dieren aan de wand met een vleugje rotan er in door het patroon wat gebruikt wordt voor de achterkant van het dier. Een kleintje geboren? Geef ons mooie geboortebord cadeau, verkrijgbaar in al onze kleuren, met een leluk 3D effect. 
 

Letterhangers

Nog steeds gewild binnen onze webshop, de letterhangers. Een mix van vrolijke kleuren uit de babykamer of kinderkamer. Samen met de eerste letter van de naam, een populair geboorte of kraam cadeau. Heb je eigen wensen wat betreft kleuren? Daar draaien wij bij Kids-ware onze hand niet voor om. Met een keuze uit meer dan 80 kleuren zit er echt wel eentje bij die past en kom je er niet aan uit, dan zijn wij er om je te helpen. 

 

Jullie favorieten:

Sorteer op
© 2023 - 2024 Kidsware Lifestyle; kinderkamer decoratie en aankleding | sitemap | rss