Bij Kids-ware begrijpen we hoe belangrijk de juiste verlichting is voor de kinderkamer. Onze collectie verlichting is ontworpen om een betoverende en speelse sfeer te creëren. Ontdek onze diverse selectie van houten wandlampen, plafondlampen en hanglampen die perfect zijn voor de kinderkamer.

Houten Wandlampen:

Onze houten wandlampen voegen een vleugje warmte en charme toe aan de kamer. Ze zijn verkrijgbaar in diverse schattige ontwerpen, van sterren en maantjes tot dierenfiguren. Deze lampen zorgen niet alleen voor zacht licht, maar dienen ook als decoratieve elementen.

Plafondlampen: 

Onze plafondlampen zijn ontworpen met de veiligheid van kinderen in gedachten. Ze zijn voorzien van duurzame materialen en hebben een kindvriendelijk ontwerp. Kies uit diverse kleuren en stijlen om de perfecte plafondlamp te vinden die bij de kamer past.

Hanglampen:

Wil je een statement maken in de kinderkamer? Onze hanglampen zijn ware eyecatchers. 

Onze merken:

In de houten wandlampen collectie kom je onze eigen collectie tegen van Kids-ware, daarnaast is Verslingerd aan Hout vertegenwoordig. 
In de plafondlampen, hanglampen en wandlampen collectie staat Bi&Li creaties centraal, zij is het atelier waar alle lampen vervaardigt worden. De collectie van AnniDesign komt ook uit haar atelier. 

© 2023 - 2024 Kidsware Lifestyle; kinderkamer decoratie en aankleding | sitemap | rss