Meest gestelde vragen

1 - Kun je me helpen met kleurkeuze?

Uiteraard! Dit vind ik zelfs extra leuk om te doen, kom je er zelf niet helemaal aan uit mag je altijd via whatsapp of mail of een social media kanaal contact met mij opnemen. Ik probeer dan zo goed als het gaat een leuk advies te geven. Op deze manier zijn er al heel veel leuke kleurencombinaties ontstaan!

2 - Wat zijn de betaalmethodes?

In onze webshop kun je eenvoudig betalen op diverse manieren, zoals Ideal, Achteraf betalen, In 3 delen betalen en voor onze belgische klanten hebben we ook mogelijkheden. Evenals betaling via PayPal.

3 -  Mag ik het terugsturen?

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeurmerk, dit betekent dat het product binnen 14 dagen na ontvangst retourgemtuurd mag worden. Op voorwaarde dat het product in originele staat is en voldoende gefrankeerd. Wij vragen je voor de retourzending een email te sturen naar info@kids-ware.nl en maak hierbij gebruik van ons herroepingsformulier. Deze is hier te vinden.

Kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant. Indien alles goed is ontvangen wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort middels de betaalwijze die  gebruikt is bij bestellen. Retourkosten worden dus niet vergoed.

Hebben wij een product voor jou op maat gemaakt? Dat wil zeggen dat er specifieke items aan toegevoegd zijn of zijn weggelaten waardoor het echt een persoonlijk product is geworden en hebben we hier contact over gehad? Dan is het product uitgesloten van het retourrecht en kunnen wij het niet meer terugnemen.

4 - Kan ik als winkel jullie producten verkopen?

Ja zeker kan dat! We bieden deze mogelijkheid via Orderchamp, hier kun je als dropshipper of als retailer jezelf aanmelden en dan heb je onze producten snel gevonden. 

 

5 - Mag ik het komen halen?

In principe hebben wij geen bezoek adres maar mocht je uit de buurt komen wil ik je die mogelijkheid zeker bieden, maken we hier wel even een afspraak voor :) 

 

6 - Ik wil graag iets laten maken, kan dat?

Ik ben gek op maatwerk, dus sta ik altijd open voor een leuk idee, zo zijn er door klanten al de houten hexagons onstaan, diverse thema's en behang prints komen van klanten. Dus het is altijd leuk om daarmee bezig te zijn. Let wel, dat kan ik niet in een uur regelen en heb daar soms wel echt de tijd voor nodig. 

 

 

 

 

© 2023 - 2024 Kidsware Lifestyle; kinderkamer decoratie en aankleding | sitemap | rss