Sorteer op

Toffe decoratie voor de kinderkamer - Ontdek onze houten slingers!

Breng een vleugje gezelligheid in de kinderkamer met onze unieke houten slingers. Onze handgemaakte houten slingers zijn niet alleen een fantastische decoratie, maar ook een milieuvriendelijke keuze voor ouders die geven om duurzaamheid.
 

Geboorte slingers

Wil je de komst van een nieuwe baby vieren? Kersverse ouders een cadeau geven wat echt blijvend is? Kies dan voor onze geboorteslinger, alle gegevens van het kleintje in mooie vormen vervaardigd op hout. 

Houten slinger kopen bij Kids-Ware Lifestyle

Elke slinger is met liefde vervaardigd uit FSC hout en biedt een charmante, rustieke uitstraling die perfect past bij de sfeer van een kinderkamer. De veelzijdigheid van onze houten slingers stelt je in staat om ze aan te passen aan elk thema of kleurenschema, waardoor ze een prachtige aanvulling zijn op elke kinderkamerinrichting.

Bovendien zijn onze houten slingers niet alleen geschikt voor de kinderkamer, maar ook voor verjaardagsfeestjes, babyshowers en andere speciale gelegenheden. 

Binnen onze collectie van houten slingers is ons eigen merk terug te vinden maar ook een deel uit het assortiment van Verslingerd aan hout, prachtige creaties komen uit deze shop en wij bieden graag dat beetje extra diversiteit.

© 2023 - 2024 Kidsware Lifestyle; kinderkamer decoratie en aankleding | sitemap | rss