GEEF JE KIND DE RUIMTE OM TE FANTASEREN

Heb jij vroeger ook hutten gebouwd op een regenachtige woensdagmiddag? Uren gespeeld met lakens en er allerlei leuke verhalen bij bedacht. Jouw kids zijn vast ook zo, die niets liever doen dan hutten bouwen en er een complete show opvoeren voor de knuffels? Bedhuisjes zijn DE bedden waar je jouw kind super blij mee gaat maken.

Deze toffe bedden zijn goed voor speelplezier, griezelen en doen alsof je huis het podium is waar jij je show op voert. Waar je verhaaltjes leest, waar je verhaaltjes bedenkt.

BEDHUISJES ZIJN NORMAAL NIET SNEL TE VERKRIJGEN IN STAPELBED VORM

maar nu wel! Benlemi speelt volledig in op de behoefte van ouders en van kinderen. Zeker wanneer je iets kleiner behuisd bent maar de kids toch een stoer bedhuis willen EN samen op een kamer willen slapen is dit de ideale oplossing!  Dan kun je ze nu ook verkrijgen in stoere stapelbed versie.

DECOREER HET BEDHUISJE NAAR WENS!

Deze bedden zijn natuurlijk extra leuk aan te kleden. Gebruik dekbovenkant voor leuke lampjes, versier met een slinger van knuffels of ga in stijl van de kamer.
Is jouw kind beetje angstig in het donker? Dan zijn kleine lampjes altijd extra leuk en fijn om te hebben wanneer je in slaap moet vallen.

Maak gebruik van stof of voile en tover het bedhuisje om in een hemelbed. Voor de echte prinses natuurlijk een musthave, want welk meisje droomt er nu niet van?
Wat te denken van stoere jungle kamer, laat de aap slingeren rondom de bovenkant van het bedhuisje.
De mogelijkheden zijn eindeloos en hierdoor zijn deze bedhuisjes zo super leuk om te hebben.
Lekker slapen en dromen over de nieuwe avonturen die de dag er na er vast weer gaan zijn!

BEDHUISJES

De bedhuisjes  van Benlemi zijn geproduceerd met heel veel eisen van ouders. Het enige wat jij hoeft te doen is een bed te kiezen in de juiste vorm en formaat die past op de kamer van jouw avonturier. Het bed kan eenvoudig met een stel extra poten verhoogd worden, een lade kan toegevoegd worden voor speelgoed of boeken en knuffels.
Wist je dat deze collectie zelfs bestaat uit een bed voor tweelingen?!

Gewone bedden

niet iedereen is gecharmeerd van een bed in huisjesvorm. Om die reden komen we dan ook onze klanten tegemoet door gewone kinderbedden aan te bieden. Al onze bedden zijn in diverse breedte maten en lengtematen verkrijgbaar. Want niet iedereen heeft plaats voor een 200 cm bed, zo kun je bij ons 160 en 180 ook krijgen.

Filosofie van Benlemi

De bedden zijn gebaseerd op de Montessori filosofie, wat helpt om de kinderen op een goeie manier te stimuleren in hun manier van denken en spelen.
Alle bedden zijn bedacht en geproduceerd in Tsjechië en Kids Ware heeft de unieke kans om als eerste in de Benelux deze gave bedden toe te mogen voegen aan het assortiment.

Kids-ware en Benlemi

Met Benlemi in ons assortiment zijn wij de eerste shop in Nederland die deze hoogwaardige kwaliteit bedden  mag verkopen.
Kies voor kwaliteit en ga voor een bed van Benlemi. Want lekker slapen en spelen wil toch elk kind? Alles wordt bij Benlemi zelf geproduceerd en gemaakt. Hierdoor is de levertijd ongeveer 3 a 4 weken.

© 2023 - 2024 Kidsware Lifestyle; kinderkamer decoratie en aankleding | sitemap | rss