Zullen we kennismaken?

Mijn naam is Wendy en leuk dat je op kids-ware.nl terecht bent gekomen. Inmiddels ben ik 38 jaar en volgens mijn zoon dus al oud. Samen met Sander mijn partner ( in crime ) Jordy, onze honden Harley en Blues en de katten wonen we in Goes in Zeeland. 
Een leuk huis waarbij mijn werkplek / kantoor beneden is en wij zelf boven wonen. Leuk al die trappen, goed voor de conditie!

In ons gezellige ietwat chaotische huishouden probeer ik altijd wel de ballen hoog te houden maar ik beken, door dat ik het creatieve brein heb, vind je bij mij soms sleutels in de badkamer, telefoons in de koelkast en is mijn bureau alles behalve het clean desk policy.. Briefjes, notities, de ' oh ja daar moet ik nog aan denken ' papiertjes. 
 

Kids-ware heb ik in 2019 overgenomen en inmiddels is het een fulltime taak waar ik met heel veel plezier mee bezig ben. Maar ondanks die fulltime taak, werk ik nog 12 uur in de week bij Freevoice, dit doe ik ook vanuit huis want al mijn gezellige collega's zitten op kantoor in Lunteren ( hier best een eindje vandaan ) heb ik een collega in Turkije en eentje in Portugal en een collega die 50/50 van haar tijd in Spanje doorbrengt. Multi Culti hoor ;) Bij Freevoice doe ik telefonie en een stukje administratie. We zijn een antwoordservice, dus van bouwbedrijf tot orthodontist, van advocaat tot makelaar. We zijn de secretaresse op afstand. 

 

Samen met mijn zoon deel ik een grote liefde voor Disney en proberen we elk jaar daar wel een keer naar toe te gaan. De wens die nu de boventoon voert is toch wel cruisen in 2025.. 

Mensen blij maken met unieke decoratie, leuke items om te spelen of leuke kraamcadeau's,  ik zet mij met super veel passie en plezier in voor iedereen. Vooral het stukje persoonlijk ontwerpen waarbij mensen bij mij komen voor een leuk behang, mooie zitzak of lekker kussen, is iets waar ik heel blij van kan worden. Veel van onze artikelen maak ik ook zelf en daarnaast mag ik de mooie producten verkopen van Verslingerd aan Hout, AnniDesign en Bi&Li creaties. Waren we de eerste benelux verkoper van Benlemi ( al die prachtige kinderbedden ) en proberen we altijd vernieuwend te blijven. 

Schroom dus niet om aan de bel te trekken als je iets wilt vragen, al is het een kleurencombinatie waar je niet aan uit komt. Ik ben bereikbaar!

Groetjes!

Wendy

 

© 2023 - 2024 Kidsware Lifestyle; kinderkamer decoratie en aankleding | sitemap | rss