Decoletters | Safari

Artikel 9 van 23
€ 4,50 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Hoe te bestellen? Kies het aantal letters en het formaat. Heet jouw zoon dus Emil zoals het voorbeeld heb je 4 letters nodig. Dit kan in 13 - 20 of 25 cm gekozen worden.
LET OP - PRIJS De getoonde 6 euro prijs is een vanaf prijs! Let goed op het aantal letters met bestellen.
Afmeting 13 20 of 25 cm
Merk Kids ware Lifestyle
Levertijd ongeveer 5 werkdagen

Ga je mee de jungle in? Of ben je meer het safari type? Welke kant je ook kiest, in dit thema kom je alle dieren, olifanten, hagedissen, of de lange nek van de giraffe. Welke dieren zouden er in jouw naam voorkomen?

Onze houten letters zijn verkrijgbaar in 13, 20 of 25 cm, wil je een aangepast formaat kun je het best even contact met ons opnemen. 

Extra informatie:
Aantal letters & formaat: hier kies je het aantal letters van de naam & het formaat
 

Dit is een lettertype wat we NIET kunnen aanpassen - Wel kunnen we dit voor je combineren met ons eigen Jungle thema uiteraard. ( Dit is met Lev ook zo gedaan, V is van ons zelf LE is van het nieuwe lettertype )

Zie onze pagina met kleurencombi's voor allerlei voorbeelden. Kom je er niet aan uit? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder met het maken van een combinatie. 
 

 

Kids-ware werkt met duurzaam hout. Dit betekent uiteraard dat er oneffenheden zichtbaar kunnen zijn in hout. Hout is een werkend product, hierdoor zal niet alles altijd kaarsrecht zijn, soms zichtbaar soms onzichtbare nerven. Daarom kunnen er geen rechten worden ontleed aan de foto’s op deze website.

Wij maken gebruik van FSC hout.

 

 

 

© 2023 - 2024 Kidsware Lifestyle; kinderkamer decoratie en aankleding | sitemap | rss