Fotobehang - Unicorn Forest - Pink

Artikel 6 van 16
€ 179,95 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Merk Kikki Belle
Levertijd ongeveer 5 werkdagen

Maak een prachtige kamer

Ben jij op zoek naar prachtig mooi behang voor jouw baby of kinderkamer? Dan is er niets leuker dan vooral daar mee bezig te zijn en heerlijk rond te snuffelen tussen alle mooie sfeervolle beelden om jouw kamer om te toveren tot een prachtige kamer. 

Unicorn Forest  van Kikki Belle, een prachtig nieuw ontwerp voor op de muur, een echte blikvanger. Een ietwat andere opzet dan je misschien gewend bent van hun prachtige fotobehang. Maar deze kleuren en de combinatie met dieren maakt het tot een prachtig behang.

Unicorn Forest - Wauw, dit is een echte eyecatcher en ook een echte bestseller, dit prachtige unicorn behang met een mooie tint roze er in verwerkt.
Kinderkamer fotobehang -  het is een gedurfde gok om soms te nemen maar als het mooie fotobehang eenmaal op de muur zit, wil je niet meer anders. Ga voor deze mooie unicorn, een echte unieke print.


Verkrijgbaar in verschillende maten. Dit behang is tevens heel goed te leveren in maatwerk, neem hiervoor even contact met ons op door middel van een mailtje. wendy@kids-ware.nl

Handige weetjes voor het bestellen:
- Wij rekenen 5 cm extra 
- Zoals je op de voorbeelden kunt zien is de print van dit behang breed. Hoe breder jij het behang kiest, hoe meer print. 
- Wij kunnen de print voor je verschuiven - vooral op de smalle breedte maten kun je zelf nog kiezen welk deel. Heb je voor jezelf al een idee? Noteer het vooral in de opmerkingen! We sturen voor bestellen ALTIJD een digitaal voorbeeld. 

Handige weetjes over het behang:
- Vlies behang - muur insmeren en niet het behang, let op dat je de juiste lijm koopt voor vliesbehang
- Behang de banen aansluitend ( ze zijn genummerd ) en niet overlappend, we rekenen zelf altijd 5 cm extra voor niet rechte muren :) 
 

Fotobehang bestellen voor de kinderkamer
Met fotobehang heb je in een handomdraai een geheel nieuwe opgefriste muur op de kinderkamer of babykamer. 

Vragen?
Stuur een mailtje of app even met jouw vragen en wensen, uiteraard denken we graag met je mee!

 

© 2023 - 2024 Kidsware Lifestyle; kinderkamer decoratie en aankleding | sitemap | rss